Usluge

odnosno kako mi to radimo
Po primitku vaše narudžbe (Naše usluge možete naručiti putem online forme u desnom stupcu) rublje preuzimamo na dogovorenoj adresi u dogovoreno vrijeme.
Nakon sortiranja i pregleda vaše rublje peremo u modernim i redovito servisiranim perilicama. Važno je napomenuti kako se svaka narudžba pere zasebno što znači da vašu narudžbu obrađujemo zasebno od narudžbi ostalih klijenata. Time vam garantiramo najveću moguću higijenu i kvalitetu.
Sušenje i glačanje vrši se suvremenom i profesionalnom opremom čime osiguravamo visoku kvalitetu usluge.

Pranje, peglanje i dostava veša

Za pranje i tretiranje vašeg rublja koristimo vrhunske deterdžente, omekšivače i aditive, odnosno sredstva za uklanjanje mrlja, koji garantiraju visok stupanj čistoće, a pritom održavaju kvalitetu tkanine i postojanost boja.
Modernim postupcima i tehnologijama koje primjenjujemo te pažnjom našeg stručnog osoblja s višegodišnjim iskustvom smanjujemo negativan utjecaj na okoliš istovremeno ne štedeći na kvaliteti usluge.

Upravo zbog toga naši klijenti od početka nam, s pouzdanjem, povjeravaju brigu o svome rublju.


Možda će vas zanimati; Cjenik pranja i peglanja veša

 
Naručite naše usluge online i ostvarite 10% popusta na online narudžbe!
 pranje   peglanje   pranje i peglanje + =
Uslugu naručivanja putem interneta izvršite najmanje 12 sati prije preuzimanja robe. Dostava je besplatna za narudžbe koje iznose više od 80 kn, u protivnom naplaćujemo dodatnih 10 kn